2024-04-26 21:45

Dacian Cioloș nu se lasă după pierderea guvernării: ”În 2024 vrem să CÂȘTIGĂM toate alegerile!”

 |  17:24
Dacian Cioloș nu se lasă după pierderea guvernării: ”În 2024 vrem să CÂȘTIGĂM toate alegerile!”

Preşedintele USR Dacian Cioloş a declarat, miercuri, că Florin Cîţu nu a încercat niciodată să refacă coaliţia cu USR, condiţia lui fiind doar să fie premier. Cioloş a mai precizat că USR îşi va face un guvern din umbră şi că pentru 2024 şi-a propus ca formaţiunea sa că câştige toate alegerile.

„Noi am fost dispuşi să refacem coaliţia, ceea ce ne duce la presupunerea că soluţia asta era pregătită şi anticipată. Vă spun că a fost foarte clar domnul general Ciucă, că nu are mandat de a reface coaliţia PNL-USR”, a spus Dacian Cioloş, la Digi24.

Dacian Cioloş a mai spus că, după moţiune era clar că Florin Cîţu nu mai poate fi premier. ”Cred că toată lumea a înţeles, mai puţin Cîţu, dar tot nu i-a ieşit, nici cu PSD şi a aruncat PNL-ul în braţele PSD-ului”, a mai spus Cioloş.

„Florin Cîţu nu a încercat serios niciodată, după ce a picat Guvernul, să refacă coaliţia. Condiţia lui a fost: să fiu eu premier, nu contează dacă negoiez cu USR sau cu PSD, câtă vreme menţin posibilitarea ca eu să fiu premier”.

Preşedintele USR a spus că partidul său va fi în Opoziţie, cu ţinta de a reveni la guvernare şi a anunţat că vor face un guvern din umbră.

”Vom avea o echipă de guvern din umbră, vom avea cel puţin doi colegi pe fiecare portofoliu, domeniu”, a afirmat Cioloş, precizând că România ar putea funcţiona şi cu un Guvern cu 12 ministere.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-24

In legatura cu acest articol...

Rafila: “Introducerea certificatului verde se va face după trei săptămâni de creştere consecutivă a ratei de infectare şi va fi eliminat când aceasta scade”

Alexandru Rafila, despre demiterea lui Raed Arafat: Este un foarte bun profesionist, dar...

Miniștrii lui Ciucă, fără emoții la audierile din Parlament. Cum s-au descurcat și ce REPLICI comice au dat

DNA, pe urmele unui lider PNL: Procurorii anticorupție cer încuviințarea Parlamentului pentru începerea urmăririi penale




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE