2024-04-26 12:35

Dacian Cioloș face ANUNȚUL serii după primele discuții cu cei din fosta Coaliție

 |  19:19
Dacian Cioloș face ANUNȚUL serii după primele discuții cu cei din fosta Coaliție

Dacian Cioloș a anunțat, miercuri, că prima rundă de negocieri pentru formarea unei majorități s-a termiant fără o concluzie. În declarațiile făcute după întîlnire, Cioloș a afirmat că rămâne de văzut dacă PNL își asumă responsabilitatea. pentru că n-a venit cu o propunere de premier la negocierile de la Cotroceni.

"Colegii Florin Cîțu și Kelemen Hunor mi-au spus că au nevoie de o discuție în partid pentru a lua mandat pe o astfel de negociere și vineri vom avea o nouă întâlnire. Am înțeles că mai ales Florin Cîțu are nevoie de această discuție și a convocat-o chiar mâine o ședință la PNL.

Nu cred că este exclusă o refacere a Coaliției, pentru că am auzit de ambele părți ideea că formula viabilă este o colaborare între cele 3 formațiuni, cu sprijinul minorităților. Rămâne să vedem dacă PNL își asumă responsabilitatea, pentru că n-a venit cu o propunere de premier la negocierile de la Cotroceni” a anunțat premierul desemnat.

Întrebat dacă este gata să facă un pas în spate dacă PNL acceptă un guvern USR, dar nu cu el ca premier:

"Eu am un mandat și vreau să-l duc până la capăt, dacă PNL avea o propunere de premier, trebuia să o facă sau o pot face, deocamdată discutăm pe propunerea de premier făcută de președintele Klaus Iohannis" a mai declarat Cioloș.

La discuțiile care au avut loc la sediul PNL au participat Florin Cîțu, Dacian Cioloș, Kelemen Hunor și Varujan Pambuccian. Discuțiile au vizat o posibilă colaborare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-13

In legatura cu acest articol...

Un prim EȘEC în discuțiile dintre Dacian Cioloș, PNL și UDMR. Mesajul lui Florin Cîțu




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE