2024-05-05 10:04

Cum se CONTRAZICE Marcel Ciolacu referitor la demisia lui Ludovic Orban

 |  22:45
Cum se CONTRAZICE Marcel Ciolacu referitor la demisia lui Ludovic Orban

Marcel Ciolacu, președintele PSD s-a declarat foarte revoltat după anunțul demisiei lui Ludovic Orban din fotoliul de premier. Ceea ce a uitat să precizeze liderul social-democraților este că el însuși îi cerea demisia primului-ministru după anunțarea rezultatelor de duminică seara.

”Este normal când pierd alegerile că nu mai ai ce căuta în funcţie, dar până vine următorul Guvern îţi faci datoria până la capăt ca om de stat. Ei au pierdut alegerile, intrăm în logica constituţională în care partidul cu cele mai multe mandate merge primul să propună premierul. Funcţia de prim-ministru nu se părăseşte cum vrei. (...) Nu poţi să laşi ţara într-un haos pentru că te-ai supărat. Ce a făcut Orban este impardonabil.

Asta a înţeles Orban şi cu preşedintele României din tot votul de duminică al românilor? Să vină premierul să îşi anunţe demisia pentru că a fost sancţionat prin vot, pentru că a condus un Guvern incapabil şi corupt, dar să zici eu voi creiona o nouă majoritate. Păi ori ai pierdut alegerile, ori le-ai câştigat, omul lui Dumnezeu?” a declarat Marcel Ciolacu, luni seara, la Digi24.

Liderul PSD pare că uitase că el însuși a fost cel care i-a cerut public demisia premierului Orban, duminică seara, după aflarea rezultatelor din exit-poll-uri la alegerile parlamentare.

”Eu aștept întâi demisia dlui Orban din funcția de prim ministru. Românii, prin vot, i-au cerut acest lucru” declara Ciolacu la RomaniaTV.

Declarația de duminică poate fi urmărită de la minutul 07.23 în video de mai jos:


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-07

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Marcel Ciolacu TAXEAZĂ dur demisia lui Ludovic Orban: ”E o iresponsabilitate”

BREAKING NEWS: Ludovic Orban și-a dat DEMISIA din fruntea Guvernului: ”Tot ce a fost omenește posibil, am făcut”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE