2024-05-04 09:26

Ce PREMIER pregătește Klaus Iohannis după alegerile din 6 decembrie

 |  21:20
Ce PREMIER pregătește Klaus Iohannis după alegerile din 6 decembrie

Klaus Iohannis s-a arătat convins că PNL va câștiga alegerile parlamentare din 6 decembrie și se pregătește pentru a numi un nou premier format în jurul unei majorități negociate de liberali.

”Sincer, nu cred că Partidul Național Liberal va pierde alegerile. Eu cred că va câștiga alegerile și împreună cu alte partide democratice va genera o majoritate în Parlament, pentru a păstra PSD în afara deciziei politice. Vedem aproape zilnic, mai nou, că PSD are o singură preocupare, să tragă frâna de mână în Parlament la toate măsurile propuse de Guvern, care sunt juste și binevenite, și asta nu constat numai eu, constată și, de exemplu, agențiile de rating, partenerii internaționali, și așa mai departe. Pe de altă parte, suntem în pandemia prin care trebuie să trecem, iar Guvernul a fost ales ca să gestioneze treburile publice și trebuie să le gestioneze. Indiferent cât de popular sau nepopular devii prin măsurile care sunt bune, trebuie luate, fiindcă pe primul loc nu sunt sondajele, ci pe primul loc sunt românii și sănătatea lor.

Jurnalist: Dacă-mi permiteți, după alegeri vă așteptați tot la un Guvern care să fie format în jurul PNL?

Președintele României: Da, după alegeri mă aștept la un Guvern care să fie format în jurul PNL, o nouă majoritate care permite gestionarea eficientă a crizei și a reconstrucției de după” a declarat Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-10

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Președintele Klaus Iohannis, mesaj ferm de susținere pentru Maia Sandu la alegerile din Republica Moldova

Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră pentru români: ”E un test al solidarității pe care suntem obligați să îl trecem”

Primarul Nicușor Dan anunță primele MĂSURI în scandalul căldurii și apei calde din Capitală




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE