2024-05-09 03:58

O nouă dramă lovește “Chefi la cuțite”. Un fost concurent îndrăgit de toată lumea, găsit fără suflare în casă

 |  20:25
O nouă dramă lovește “Chefi la cuțite”. Un fost concurent îndrăgit de toată lumea, găsit fără suflare în casă

O nouă drama lovește “Chefi la cuțite”. Iulian Juncănaru, stomatologul îndrăgit de toată lumea de la show-ul televizat de Antena 1, s-a stins fulgerător din viață, la doar 39 de ani, lăsându-și cunoscuții în stare de șoc. A fost găsit fără suflare în apartamentul său, iar până acum nu se cunosc cu exactitate cauzele morții.

Iulian Juncănaru a devenit cunoscut după participarea la emisiunea culinară “Chefi la cuțite”. I-a impresionat pe toți, atât cu talentul său gastronomic, cât și cu povestea de viață. Deși nu a fost susținut financiar de familie, tânărul a făcut tot ce a ținut de el pentru a reuși în viață. S-a înscris la facultate, a început să muncească devreme și s-a asigurat că drumul lui prin această viață avea să fie marcat de reușite.

La scurt timp după moartea lui Iulian, pe pagina acestuia de Facebook au apărut zeci de mii de mesaje de condoleanțe și fotografii postate de cei care l-au cunoscut. Rudele, prietenii sunt dărâmați de vestea primită, scrie romaniatv.net. Cel mai greu îi este mamei lui Iulian, care și-a pierdut unicul fiu, după ce și-a pierdut soțul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-03

In legatura cu acest articol...

A MURIT Liviu Chiorpec, celebrul bucătar care a făcut senzație la Chefi la cuțite

Mihai Csillag de la Chefi la Cuţite, DISPĂRUT de trei luni. Familia este disperată




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE