2024-05-19 14:42

A MURIT Liviu Chiorpec, celebrul bucătar care a făcut senzație la Chefi la cuțite

 |  22:04
A MURIT Liviu Chiorpec, celebrul bucătar care a făcut senzație la Chefi la cuțite

Liviu Chiorpec a murit și vestea i-a întristat pe mulți bucătari din România. Simpaticul chef care a fost concurent și ulterior jurat în emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1 s-a stins din viață în ziua de 4 noiembrie 2021.

Liviu Chiorpec a murit în dimineața zilei de 4 noiembrie 2021. Vestea a fost dată chiar de către prietenii și apropiații celui care a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați bucătari români.

„E o dimineata in care îmi moare un prieten dupa o lunga și demna lupta cu cancerul. Liviu Chiorpec, astazi este doar despre tine si sauvignonul va fi de acum incolo despre tine. Mi- e trist, mi- e frig, ma gândesc ca cei buni și cu lumini in suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viata ta.

Ne- am cunoscut călcandu- ne pe picioare la cursurile de tango si am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne- am dus alaturi anii imblanzindu- i cu șampanie și sauvignon blanc cautand in noi sunete și forme.

Sa-i inveti, draga Liviu, pe cei de sus, sa bea șampanie la micul dejun”, a scris Raluca Neagu, a apropiată a lui Liviu Chiorpec, pe pagina sa de Facebook.

Liviu Chiorpec a murit după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, numită cancer. Vestea i-a întristat pe mulți și reacțiile și mesajele nu au întârziat să apară. Cătălin Scărlătescu, bun prieten cu acesta, a fost printre primii care au postat pe Instagram despre această pierdere:


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE