2024-05-03 08:50

Rusia transmite ferm după negocieri: ”Nu înseamnă ÎNCETAREA focului”

 |  19:14
Rusia transmite ferm după negocieri: ”Nu înseamnă ÎNCETAREA focului”

Reducerea acțiunilor militare în direcția Kiev și Cernihiv nu înseamnă încetarea focului, avertizează negociatorul-șef al delegației ruse într-un interviu pentru presa de la Moscova, potrivit The Guardian.

Promisiunea Rusiei de a „reduce drastic” operațiunile militare în jurul Kievului și în nordul Ucrainei nu reprezintă o încetare a focului, a declarat șeful delegației ruse, consilierul prezidențial Vladimir Medinski.

Într-un interviu pentru agenția rusă de stat Tass, Medinski a spus că „mai este un drum lung” pentru a ajunge la un acord reciproc cu Uvcraina.

„Nu este o încetare a focului, dar asta ne dorim, să ajungem treptat la o dez-escaladare a conflcitului cel puțin pe aceste fronturi”, a arătat Vladimir Medinski.

Rusia a anunțat că reduce semnificativ acțiunile militare în direcția Kiev și Cernihiv, după negocierile de la Istanbul. Anunțul a fost făcut de ministrul adjunct al Apărării din Rusia, Alexander Fomin.

El a spus că decizia a fost luată pentru a „crește încrederea reciprocă pentru negocierile viitoare, pentru a conveni și a semna un acord de pace cu Ucraina”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-29

In legatura cu acest articol...

Prețul petrolului A SCĂZUT BRUSC după ce Rusia a indicat că își va opri asaltul în anumite părți ale Ucrainei

SUCCES important al negocierilor pentru pace: Rusia se RETRAGE de lângă Kiev




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE