2020-10-27 04:53

Decizie SURPRINZĂTOARE luată de Donald Trump dacă va pierde alegerile

 |  15:54
Decizie SURPRINZĂTOARE luată de Donald Trump dacă va pierde alegerile

Preşedintele SUA, Donald Trump, a sugerat, în cursul unui eveniment electoral, că ar putea pleca din Statele Unite dacă pierde scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie.

"Faptul că îl am ca adversar pe cel mai slab candidat din istoria prezidenţială generează presiuni asupra mea. Vă puteţi imagina ce ar însemna să pierd? Întreaga mea viaţă, ce voi face? Voi spune că am pierdut în faţa celui mai slab candidat din istoria politică", a declarat Donald Trump la un miting electoral desfăşurat în statul american Georgia.

"Poate că va trebui să părăsesc ţara, nu ştiu", a glumit Donald Trump, conform cotidianului USA Today.

Fostul vicepreşedinte Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA, este creditat cu 51,2% din preferinţele de vot, în timp ce Donald Trump ar obţine 42,3% în scrutinul programat pe 3 noiembrie, conform mediei sondajelor de opinie, realizată de Institutul Real Clear Politics.

(sursa: Mediafax)


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-17

In legatura cu acest articol...

Achiziția de către România a unui Sistem de instalaţii mobile de lansare rachete antinavă, în procedură de aprobare în Congresul SUA

MACRON, după ce un profesor a fost decapitat lângă PARIS: „Este un atentat terorist islamist tipic. Extremiștii nu vor câștiga!”

Povestea cerșetorului român, devenit EROU în Franța
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE