2024-05-19 09:15

ULTIMA ORĂ. Incendiul de la blocul din Constanța ar fi fost provocat de două persoane

 |  17:48
ULTIMA ORĂ. Incendiul de la blocul din Constanța ar fi fost provocat de două persoane

Poliţiştii constănţeni fac cercetări în urma incendiului puternic de la blocul din municipiul Constanţa, în urma căruia 37 de autoturisme au fost avariate, iar 35 de apartamente au fost afectate de flacări. Se pare că, din primele date, focul ar fi fost provocat. O cameră de supraveghere suprinde momentul exploziei, iar două persoane sunt văzute fugind în direcţia opusă. IPJ Constanța a transmis că se fac cercetări în acest caz, pentru distrugere prin incendiere şi vătămare corporală din culpă.

"Urmare a incendiului care a izbucnit în această dimineaţă, 16 decembrie, în jurul orei 1.00, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa efectuează cercetări, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii incendiului, iar în funcţie de probele administrate se vor dispune măsurile legale care se impun”, a anunţat IPJ Constanţa. 

O cameră de supraveghere aflată vis-a-vis de bloc surprinde momentul unei explozii, iar apoi două persoane sunt văzute fugind în direcţia opusă celei din care se produsese incendiul. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-16

In legatura cu acest articol...

INCENDIU de proporții într-un bloc din Constanța – 8 răniți, sute de persoane evacuta, zeci de mașini distruse




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE