2024-05-19 09:15

INCENDIU de proporții într-un bloc din Constanța – 8 răniți, sute de persoane evacuta, zeci de mașini distruse

 |  08:33
INCENDIU de proporții într-un bloc din Constanța – 8 răniți, sute de persoane evacuta, zeci de mașini distruse

Pompierii din judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a izbucnit în parcarea subterană a unui bloc din Constanţa, informează News.ro.

În jur de 250 de oameni au fost evacuaţi, peste o sută fiind coborâţi cu autoscările de pe acoperiş sau de la etajele superioare. Opt persoane, între care şi copii, au fost transportate la spital cu arsuri sau intoxicaţie cu fum. Peste 30 de maşini au fost distruse parțial sau total. Comandantul Inspectoratului petnru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Mihail Cristian Amarandei, a afirmat că la locul incendiului au intervenit 35 de autospeciale, fiind prezenţi şi pompieri din Ialomiţa şi Călăraşi.

„Am fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu la un ansamblu de locuinţe, în total 150 de apartamente. Am alocat la faţa locului 35 de autospeciale, autospeciale cu apă şi spumă, echipaje medicale, trei autospeciale de lucru la înălţime”, a afirmat comandantul ISU Dobrogea.

El a precizat că pompierii au evacuat fiecare locuinţă pentru a se asigura că nu sunt persoane rămase în clădire.

El a menţionat că incendiul a pornit de la demisolul blocului, unde se află parcarea subterană. Focul a izbucnit de la două maşini, dar s-a extins repede. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE