2024-05-05 09:12

Rușii anunță că Ucraina și-a ascuns avioane de luptă în România

 |  18:06
Rușii anunță că Ucraina și-a ascuns avioane de luptă în România

Ministerul rus al Apărării anunță de la începutul invaziei în Ucraina soldații ruși au distrus 89 de avioane de luptă şi 57 de elicoptere, dintr-un total de circa 250 de aparate de acest fel funcţionale, deţinute de forţele aeriene ucrainene.

Suprinzător este că oficialul rus susţine că mai multe avioane militare ucrainene au fost relocate în România, iar acestea nu participă deocamdată la lupte, relatează agenţia Interfax, citată de Agerpres.''Când a fost lansată operaţiunea specială, Forţele Armate ale Ucrainei aveau până la 250 de avioane de luptă şi elicoptere în stare de funcţionare. Forţele Aerospaţiale Ruse au distrus 89 de avioane de luptă şi 57 de elicoptere la sol şi în aer. ''Unele dintre avioanele de luptă ucrainene au fost relocate în România şi nu iau parte la confruntări '', a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konaşenkov.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-09

In legatura cu acest articol...

Cum a fost prins Putin cu minciuna. Acum s-a aflat totul

UPDATE. ALERTĂ. Risc de radiații după ce trupele rusești au oprit complet alimentarea cu energie electrică a centralei nucleare de la Cernobîl

Zelenski pune presiune pe Occident: “Luaţi cât mai repede o decizie, trimiteţi-ne avioane!”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE