2024-04-27 03:00

REZULTATELE necropsiile victimelor de la ”Matei Balș”. Detaliile anchetatorilor

 |  18:16
REZULTATELE necropsiile victimelor de la ”Matei Balș”. Detaliile anchetatorilor

Au fost finalizate necropsiile primelor cinci victime din incendiul devastator de la Institutul ”Matei Balş” din Capitală, în urma căruia șase pacienți și-au pierdut viața. Criminaliștii au efectuat, vineri, cercetarea la fața locului, iar cadavrele au fost ridicate și trimise la INML.

Surse judiciare au declarat pentru GÂNDUL că două femei au murit pe fondul unei insuficiențe cardio-respiratorii. Acestea s-au intoxicat cu monoxid de carbon, iar moartea uneia dintre ele s-a produs ca urmare a expunerii la flacără deschisă. În schimb, moartea bărbatului găsit carbonizat a fost cauzată de arsurile puternice de pe suprafață corpului, cât și la nivelul căilor respiratorii.

Una dintre victimele tragediei de la ”Matei Balș” era măicuță la Mănăstirea Christiana din București, Pipera. Femeia, în vârstă de 79 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență ”Floreasca”, acolo unde s-a stins din viață, ulterior aceasta fiind dusă la INML.Stareța mănăstirii a fost contactată de legiștii de la INML, iar femeia a fost identificată după crucea pe care o purta la gât, potrivit informațiilor obținute de reporterul GÂNDUL. Astăzi, fratele și cumnata măicuței au mers la INML pentru a o recunoaște.

Potrivit informațiilor GÂNDUL.RO pacienții care au decedat în pavilionul din unitatea medicală au vârste cuprinse între 50 și 70 de ani și erau originari din București.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-30

In legatura cu acest articol...

Premierul Florin Cîțu, în vizită la ”Matei Balș” : ”Expresia merge și așa trebuie să DISPARĂ!”

COVID-19. Număr de cazuri noi, în ultimele 24 de ore - 2.668; pacienți internați la ATI - 1.018; persoane decedate - 68

UPDATE.Bilanțul victimelor după INCENDIUL de la „Matei Balș” a crescut la ȘASE. Un barbat de70 ani, fără leziuni cauzate de incendiu, a murit sâmbătă

Continuă ancheta la Institutul „Matei Balș”. Procuror: „În saloane nu există supraveghere video, și nici pe holurile spitalului...”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE