2024-04-23 23:47

Continuă ancheta la Institutul „Matei Balș”. Procuror: „În saloane nu există supraveghere video, și nici pe holurile spitalului...”

 |  12:21
Continuă ancheta la Institutul „Matei Balș”. Procuror: „În saloane nu există supraveghere video, și nici pe holurile spitalului...”

Autoritățile continuă ancheta în cazul incendiului de la Institutul „Matei Balș”, care a cutremurat o țară întreagă, fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

O echipă mixtă formată din procurori, poliţişti criminalişti şi specialişti de la INSEMEX Petroşani au reluat sâmbătă  cercetările la faţa locului. De asemenea, Poliţia Capitalei audiază mai multe cadre medicale ale spitalului, printre care şi medicul care a fost de gardă în noaptea producerii incendiului, informează G4Media.ro.

Tot sâmbătă, vor fi efectuate la INML necropsiile cadavrelor, conform procurorului care se ocupă de acest caz, Alexandru Anghel.

„Cercetarea la faţa locului trebuie să fie una foarte minuţioasă, nu se poate termina astăzi. Azi, am ridicat cadavrele şi am făcut o primă evaluare. Mâine, reluăm tot cu specialiştii de la INSEMEX. (…) Au fost ridicate documente, urmează să fie analizate. Este un volum destul de mare de documente ridicate, nu putem trage încă o concluzie. (…) Există camere de supraveghere şi au fost ridicate imagini şi urmează să fie analizate. În saloane nu există supraveghere video. Nici pe holurile spitalului”, a declarat procurorul Anghel.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE