2024-05-03 18:19

Mario Iorgulescu a fugit din clinica unde era internat în Italia, dar a fost prins şi internat cu forţa într-o altă unitate medicală

 |  15:08
Mario Iorgulescu a fugit din clinica unde era internat în Italia, dar a fost prins şi internat cu forţa într-o altă unitate medicală

Avocaţii familiei Iorgulescu au anunţat luni că Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, a fugit din clinica unde era internat în Italia, dar a fost prins cu ajutorul carabinierilor şi internat cu forţa într-o altă clinică.

Luni, la Curtea de Apel Bucureşti, era programat primul termen de judecată în dosarul în care Mario Iorgulescu a fost condamnat în primă instanţă la 15 ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), în legătură cu accidentul auto provocat de acesta în anul 2019, soldat cu moartea unui bărbat.

La proces au asistat doi avocaţi care îl reprezintă pe Gino Iorgulescu, tatăl şi tutorele lui Mario. Avocaţii au solicitat instanţei ca procesul să se desfăşoare cu uşile închise, fără prezenţa presei, şi amânarea dezbaterilor, pentru a da posibilitatea lui Gino Iorgulescu să fie prezent în sala de judecată.

Tot acum, unul dintre avocaţi a anunţat că, pe data de 5 mai, Mario Iorgulescu a părăsit clinica unde era internat, fără permisiunea medicilor italieni, dar a fost prins cu ajutorul carabinierilor şi internat cu forţa într-o altă clinică, la terapie intensivă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-15

In legatura cu acest articol...

Avocatul lui Mario Iorgulescu aruncă BOMBA: “Nu va face nici o zi de PUȘCARIE”

Mario Iorgulescu a fost CONDAMNAT, astăzi, la 15 ani şi 8 luni de închisoare CU EXECUTARE

S-a încheiat CERCETAREA judiciară în cazul lui Mario Iorgulescu. Se cere pedeapsa MAXIMĂ

Gino Iorgulescu, REACȚIE după ce a fost refuzată extrădarea lui Mario: "Băiatul meu SUFERĂ de..."

Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE