2024-04-27 02:37

Avocatul lui Mario Iorgulescu aruncă BOMBA: “Nu va face nici o zi de PUȘCARIE”

 |  11:26
Avocatul lui Mario Iorgulescu aruncă BOMBA: “Nu va face nici o zi de PUȘCARIE”

Avocatul lui Mario Iorgulescu susține că fiul șefului LPF nu va face nici o zi de pușcărie, în ciuda faptului că a fost condamnat recent la 15 ani și opt luni de închisoare în urma accidentului rutier provocat de acesta și în care a murit alt șofer.

Avocatul Florin Durgheu susține că autoritățile italiene au respins definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatului european de arestare a clientului său.

„Autoritățile italiene au respins în mod definitiv mandatele europene de arestare și au constatat că Mario suferă de acele probleme psihice. Autoritățile române nu și-au pus problema că Mario este chiar o persoană bolnavă, pentru că dacă nu ar fi nu ar sta internat într-o clinică de psihiatrie din Italia cât timp are rezidență în Italia, iar familia deține o proprietate la Milano. Nici un om sănătos la cap nu stă internat la psihiatrie în condițiile în care are apartament la Milano.

De fapt și de drept, și dacă i-ar fi dat doi ani, cinci ani sau 35 de ani, e absolut egal, deoarece Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie, autoritățile Italiei respingând definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatului european de arestare.

Și din perspectiva asta era normal să avem parte de o abordare corectă, să nu se țină seama că Mario Iorgulescu este fiul președintelui LPF, care de fapt a fost ținta și prin fiu au vrut să lovească în domnul Iorgulescu. Asta se vede evident, din avion”, a declarat avocatul Florin Durgheu, la ProSport Live.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE