2024-04-26 22:53

Cum reacționează Costel Alexe la acuzațiile procurorilor DNA

 |  17:27
Cum reacționează Costel Alexe la acuzațiile procurorilor DNA

Fostul ministru PNL al Mediului Costel Alexe a reacționat luni seară după ce DNA a anunțat că este cercetat de procurori pentru o şpagă de 22 tone de tablă în perioada martie-aprilie 2020.

„Am aflat cu surprindere și am luat act de comunicatul Direcției Naționale Anticorupție privind propunerea începerii urmăririi penale îndreptată împotriva mea.

Vreau să precizez următoarele:

Am încredere în actul de justiție și îmi doresc cât mai repede finalizarea acestui demers care va statua exact realitatea: nu am cerut și nu am luat în întreaga mea activitate publică foloase necuvenite cu încălcarea legii.

Nu voi face nicio referire publică la această situație în acest moment al demersului judiciar, dar vă asigur că în perioada următoare voi studia acuzațiile care îmi sunt aduse și voi oferi toată cooperarea și transparența mea în fața organelor judiciare”, a declarat Costel Alexe, președintele Organizației Județene a PNL Iași, prin intermediul unui comunicat.

Costel Alexe, fostul ministru al Mediului în Guvernul PNL, este cercetat de procurorii DNA pentru o şpagă de 22 tone de tablă în perioada martie-aprilie 2020, perioadă în care România era lovită în plin de pandemia de coronavirus.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-04

In legatura cu acest articol...

DNA solicită începerea URMĂRIRII PENALE a fostului ministru COSTEL ALEXE pentru luare de mită

Noi reguli pentru DEFINIREA cazurilor de coronavirus

Ce a pățit un bărbat din Iași după ce și-a JIGNIT sora pe Facebook

Mai puțini români au reușit să facă ECONOMII în timpul pandemiei




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE