2024-05-18 04:41

Ce a pățit un bărbat din Iași după ce și-a JIGNIT sora pe Facebook

 |  16:46
Ce a pățit un bărbat din Iași după ce și-a JIGNIT sora pe Facebook

Un bărbat din judeţul Iaşi este obligat de către instanță să îi plătească surorii sale despăgubiri de 4.000 de lei din cauza unui mesaj postat pe Facebook și considerat denigrator, scrie Ziarul de Iași.

A.M. a fost dat în judecată de sora sa la Hârlău, un litigiu similar fiind înregistrat şi de către un alt frate de-al său, care l-a acuzat de fapte similare.

În 2019, femeia a publicat pe Facebook o fotografie de-a sa, iar câteva luni mai târziu fratele său a distribuit postarea, cu următorul mesaj: "Aceasta este una dintre asasinii mamei mele, se numeşte M.S. Aceasta este una din cele mai mari libertine care au existat vreodată”.

Femeia s-a considerat jignită de acel mesaj şi l-a dat în judecată pe fratele său.

"Instanţa este conştientă de importanţa libertăţii de exprimare într-o societate democratică şi de dreptul la imagine al persoanelor la care se referă aceste comunicări, apreciind că, prin postarea unui mesaj public, conţinând aprecieri jignitoare şi neprobate la adresa reclamantei, i-a fost afectată în mod negativ imaginea acesteia.

Astfel, deşi pârâtul este nemulţumit de faptul că reclamanta nu a ajutat-o pe mama lor, în timpul vieţii acesteia, că nu ar fi contribuit în vreun fel la întreţinerea acesteia, că ar fi luat lucruri de la locuinţa ei, că ar fi agresat-o în urmă cu mai mulţi ani, că nu i-ar fi telefonat pentru a-i face urări la ziua de naştere, ori că ar fi luat partea unităţii spitaliceşti pe care reclamantul a acuzat-o de moartea mamei sale, nu rezultă de nicăieri că atitudinea acesteia ar fi generat moartea mamei părţilor sau, mai mult, că ea însăşi, împreună cu alte persoane (neindicate de către reclamant) ar fi ucis-o pe aceasta”, au stabilit judecătorii ieşeni, scrie Ziarul de Iași.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-04

In legatura cu acest articol...

Mai puțini români au reușit să facă ECONOMII în timpul pandemiei

RESTRICȚII prelungite în Austria și Germania. Care vor fi noile reguli

Câte diamante pot încăpea pe un inel? Recordul a fost omologat

DNA solicită începerea URMĂRIRII PENALE a fostului ministru COSTEL ALEXE pentru luare de mită

CONFLICT. Soțul Serenei Williams, reacție tăioasă la adresa lui Ion Țiriac
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE