2024-05-06 19:25

Cum racola ”senzaționalul” Dan Diaconescu minore VIRGINE. Detalii din dosar

 |  19:14
Cum racola ”senzaționalul” Dan Diaconescu minore VIRGINE. Detalii din dosar

Celebru în vremea televiziunii OTV, Dan Diaconescu este acum în fața anchetatorilor cu acuzații ”senzaționale”. Procurorii îl acuză că ar fi plătit pentru sex cu minore şi chiar ar fi încercat să cumpere virginitatea unei fetiţe.

Poliţia s-a sesizat din oficiu pe această speţă în care este implicat fostul realizator de televiziune Dan Diaconescu. De dimineaţă, în jurul orei 6.30, mascaţii au descins în casa acestuia din Primăverii.

Anchetatorii au ridicat de la locuinţa lui Dan Diaconescu două laptopuri şi telefoane. Sursele judiciare au declarat că l-ar fi găsit pe Dan Diaconescu ascuns în debara.

După ore bune de percheziţii, oamenii legii au plecat împreună cu Dan Diaconescu la audieri, la Constanţa. 

Potrivit unor surse judiciare citate de Observator, Dan Diaconescu este bănuit că în 2020-2021 ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minore, este vorba despre două surori şi că, în acelaşi timp, ar fi încercat să cumpere virginitatea unei fete.

În tot acest timp, a fost păcălit de una dintre fete care l-a înregistrat şi şantajat, ca să nu facă publice aceste imagini.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-06

In legatura cu acest articol...

UPDATE. Percheziții acasă la Dan Diaconescu. Patronul OTV ar fi acuzat de relații sexuale cu minori și prostituție infantilă




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE