2024-05-07 06:14

UPDATE. Percheziții acasă la Dan Diaconescu. Patronul OTV ar fi acuzat de relații sexuale cu minori și prostituție infantilă

 |  12:17
UPDATE. Percheziții acasă la Dan Diaconescu. Patronul OTV ar fi acuzat de relații sexuale cu minori și prostituție infantilă

Poliţiştii fac joi percheziţii la locuinţa din Bucureşti a lui Dan Diaconescu, acesta urmând să fie dus la Constanţa pentru audieri.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au făcut o percheziţie domiciliară, joi, la locuinţa unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, ”într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârşit”.

UPDATE. Potrivit unor surse citate de Antena 3, Dan Diaconescu este acuzat de act sexual cu un minor în formă continuată, şi folosire a prostituției infantile în formă continuată, respectiv ambele fiind în mai multe acte materiale. În fapt, în anii 2020 și 2021, acesta a întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme) - în București și în Constanța. Ulterior, a făcut același lucru, cu sora geamăna a minorei în București şi Constanța. Tot în acea perioadă, a încercat să găsească o minoră virgină, căreia să-i cumpere virginitatea. A fost păcalit de una dintre minore că a găsit o prietena virgină. A fost filmat și ulterior șantajat să ofere bani, în caz contrar, imaginile urmau a fi publicate.

Avocatul acestuia a spus că a vorbit foarte pe scurt cu el, că exista acel mandat de percheziție emis de către judecătoria Constanța în urmă cu câteva zile. Acesta a spus că fostul prezentator TV a susținut că este nevinovat şi că nu a avut nici un fel de legătură cu un minor.

Fostul om de televiziune a fost adus la Constanţa pentru audieri, scrie News.ro.

Diaconescu a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2017, el fiind închis în martie 2015 după ce a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE