2024-04-26 09:44

Scandalul cu fotbalistul de națională bătut la Ploiești capătă alte conotații. Conflictul a avut loc la o casă de pariuri

 |  14:14
Scandalul cu fotbalistul de națională bătut la Ploiești capătă alte conotații. Conflictul a avut loc la o casă de pariuri

Poliţiştii din Ploieşti au deschis un doar penal şi anunţă că fac cercetări după ce un tânăr de 18 ani, fotbalist, component al echipei naționale U-19 a României, pe numele său Mihai Constantinescu, a fost bătut în faţa unei case de pariuri din municipiu în urma unui conflict iscat în incinta stabilimentului. Întrebarea care se pune acum este ce căuta într-o casă de pariuri fotbalistul care evoluează la Petrolul Ploiești? Conducătorii clubului găzar și FRF ar trebui să cerceteze cazul și să ia măsuri în acest caz!

„La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat de către o persoană cunoscută, în timp se afla în faţa unei case de pariuri, pe strada Aleea Stânişoarei din Ploieşti. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un ploieştean în vârstă de 15 ani, stabilindu-se totodată că cei doi ar fi avut anterior, un conflict verbal, în incinta casei de pariuri sportive”, a transmis, miercuri, poliţia judeţeană Prahova, citată de News.ro.

La locul incidentului a fost chemat un echipaj al ambulanţei care a acordat îngrijiri medicale tânărului bătut, acesta a fost dus la spital, însă nu a rămas internat.

Chiar și lovit la cap, Mihai Constantinescu a jucat, marţi, 75 de minute în partida cu Metaloglobus, câştigat pe teren propriu de Petrolul Ploieşti cu 1-0.

În urma conflictului a fost deshis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-24

In legatura cu acest articol...

Fotbalist de națională, bătut de mai mulți indivizi




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE