2024-04-26 01:11

Fotbalist de națională, bătut de mai mulți indivizi

 |  16:04
Fotbalist de națională, bătut de mai mulți indivizi

Titular în liga a doua la Petrolul Ploieşti şi convocat în premieră la naţionala U-19 a României, Mihai Constantinescu, a fost bătut de mai mulți indivizi pe 20 februarie în cartierul 9 Mai din Ploieşti, scrie ziare.com. Tânărul fotbalist abia ce a fost convocat pentru amicalul naţionalei cu Serbia din luna martie a acestui an.

Jucătorul se plimba împreună cu alţi doi colegi de echipă pe stăzile din Ploieşti, când au fost loviţi din senin în zona feţei de un grup de 10-12 persoane, undeva în jurul orei 19:00. Plin de sânge, Constantinescu a sunat imediat la 112. Ajuns la spital, acestuia i-au fost aplicate patru copci, după care a fost spitalizat. Jucătorul a depus deja o plângere la poliţie.

"L-au atacat în spate la Profi, acolo în cartier, 10-12 inşi. L-au luat pe nepregătite. I-au spart arcada. Nu i-au luat nimic din buzunar, cel putin aşa zice copilul. Am înţeles că poliţia a reţinut doi inşi. Erau camere de luat vederi pe acolo. Bine că nu a fost mai grav, eu m-am gândit la ce e mai rău. I-au dat nişte palme, după care a venit unul din spate şi i-a dat un pumn şi i-a spart arcada. Am toate documentele. Copilul nu-i cunoaşte, nu i-a mai văzut niciodată. Am înţeles că erau tineri, dar erau 10-12, era grup organizat. Să nu fie puşi de cineva. Ceilalţi colegi care erau cu el nu au luat bătaie deloc, numai el a luat. Ei au fugit. Acum se fac cercetari. Ori au fost trimişi de cineva, nu stiu ce să zic. Bine că nu s-a întâmplat ceva mai grav. A fost un grup organizat. A fost treabă de jumătate de oră. S-a întâmplat rapid. A ieşit din curte de aici şi s-a întâmplat într-o jumătate de oră. Era un grup organizat", a declarant tatăl jucătorului, Gabi Constantinescu, pentru sursa citată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE