2023-02-02 19:13

Tranzacție record pe piața audio HIFI locală. Audio Forum a vândut în România un sistem audio de 500.000 euro

 |  10:30
Tranzacție record pe piața audio HIFI locală. Audio Forum a vândut în România un sistem audio de 500.000 euro

La 6 luni de la deschiderea oficială, Audio Forum, cel mai mare magazin audio-video din lanțul Horn Distribution, a vândut în România unul dintre cele mai scumpe și exclusiviste sisteme audio din lume. Format din boxele Focal Grande Utopia și amplificatoarele Naim Statement, valoarea totală a sistemului vândut unei persoane fizice din țara noastră este de 500.000 euro.

„Audio Forum se poziționează pe o nișă competitivă în sectorul audio-video, aceea a echipamentelor HIFI premium. De la deschiderea oficială a magazinului nostru din primăvara acestui an am putut observa un interes crescut al pasionaților și iubitorilor de echipamente AV și o disponibilitate ridicată de achiziție pentru produse exclusiviste. Pentru a răspunde acestui segment de public am adus în România, în premieră, un sistem audio de top la nivel mondial a cărui valoare cumulată atinge pragul de 500.000 de euro, sistem care a fost achiziționat de o persoană fizică din țara noastră. Este o tranzacție care arată potențialul pieței locale și apetitul tot mai ridicat al iubitorilor de echipamente AV pentru produse de top ale unor branduri consacrate. Ne mândrim cu cele peste 24 de branduri din portofoliu și mai ales cu capacitatea noastră de a oferi pasionaților echipamente premium la cele mai bune prețuri din piața locală de profil”, afirmă Tiberiu Argint, Sales Manager Horn Distribution România.

Sistemul audio Focal Grande Utopia prezintă particularități tehnice care îl diferențiază de toți competitorii din piața echipamentelor premium. În esență, Focal Grande Utopia poate fi descris ca un monument tehnologic sau ca o sculptură acustică, datorită designului unic și, mai ales, datorită materialelor din care este realizat. Sistemul este dotat cu tweeter din beriliu pur și woofer electromagnetic de înaltă eficiență, oferind timpi de focalizare ajustabili și 1458 de ajustări posibile pentru personalizarea totală a sunetului.

“Strategia Audio Forum pentru România reflectă viziunea companiei Horn Distribution cu privire la dezvoltarea serviciilor și produselor pe care le oferim iubitorilor de echipamente AV din țara noastră. Portofoliul Audio Forum este construit în jurul unor branduri de tradiție, cu accent pe segmentul de inovație și unicitate al produselor pe care le comercializăm. După prima jumătate de an, ambițiile noastre sunt de a crește numărul de branduri din portofoliu și de a consolida poziția pe care o ocupăm și în prezent, aceea de cel mai mare magazin premium de profil din piața AUDIO-VIDEO locală”, susține Tiberiu Argint.

Audio Forum este unic distribuitor în România a peste 25 de branduri precum Marantz, Denon, Dali, Naim, Classe, Focal, Polk, Definitive Technology, Wilson si Netatmo.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE