2024-05-06 16:01

Start la VACANȚE în Grecia. Sezonul turistic începe mai devreme în acest an

 |  15:27
Start la VACANȚE în Grecia. Sezonul turistic începe mai devreme în acest an

Ministrul Turismului din Grecia a anunţat joi că în acest an sezonul turistic va începe, oficial, în luna martie, mai devreme decât în anii precedenţi, adăugând că există premise serioase cu privire la un sezon estival aglomerat, scrie Agerpres.

"Există o cerere mare şi o dinamică excelentă pentru turismul grec în 2022. Marii touroperatori, marile companii aeriene vor să prelungim sezonul, începând din martie şi până în decembrie. Acestea sunt semne solide pentru turismul elen", a declarat ministrul Turismului, Vassilis Kikilias.

După ce în 2020 pandemia de COVID-19 a paralizat turismul din Grecia, acesta a început să îşi revină anul trecut. Recent, Grecia a relaxat deja restricţiile de călătorie impuse pentru a combate răspândirea COVID-19, iar vizitatorii complet vaccinaţi nu mai au nevoie de un test negativ la intrarea în ţară.

"Grecia este deschisă pentru toată lumea, începând de astăzi. Dar sezonul turistic propriu-zis, sezonul estival, va începe pentru noi la 1 martie în acest an", a mai spus Kikilias.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE