2021-12-06 19:09

La Maratonul București, participanții se pot testa într-un centru special

 |  23:21
La Maratonul București, participanții se pot testa într-un centru special

Organizatorii Maratonului Bucureşti pun la dispoziţie, în zona Sport Expo, un centru de testare pentru alergătorii care vor veni să-şi ridice kiturile de participare sau să se înscrie la unele dintre cursele Raiffeisen Bank Bucharest Marathon.

Testarea este opţională şi gratuită pentru toţi participanţii şi va fi efectuată de o clinică acreditată de Ministerul Sănătăţii.

"Ca organizatori ai celor mai mari evenimente de alergare din România, este obligaţia noastră să asigurăm un eveniment care respectă toate criteriile de siguranţă. Stă în puterea noastră să prevenim şi să minimizăm riscurile, precum şi să gestionăm posibilele situaţii de cazuri pozitive asimptomatice în rândul membrilor comunităţii de alergători participanţi la eveniment. Înscrierile la eveniment mai sunt deschise până pe 26 octombrie, la miezul nopţii", a declarat Valeria Răcilă van Groningen, preşedinta Bucharest Running Club, potrivit unui comunicat.

La Raiffeisen Bank Bucharest Marathon (30-31 octombrie), vor avea acces doar alergătorii care sunt vaccinaţi împotriva virusului Sars-CoV-2 şi pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, precum şi cei care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul Sars-CoV-2.

Aceştia vor face dovada înregistrării şi vor prezenta dovada vaccinării sau vindecării de infecţia cu virusul Sars-CoV-2, prin intermediul certificatului de vaccinare, pe suport hârtie sau în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind Covid-19.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE