2022-10-02 10:44

Distribuție de excepție la cea de-a 30-a ediţie a Festivalului Om Bun

 |  15:02
Distribuție de excepție la cea de-a 30-a ediţie a Festivalului Om Bun

Cea de-a 30-a ediţie a Festivalului Om Bun vine începând de luni și până miercuri cu 30 de recitaluri online oferite de 30 de artişti folk, care s-au aflat de-a lungul timpului în postura de concurenţi, juraţi sau invitaţi.

"Festivalul a fost pregătit pentru postura de online, pentru că asta ne oferă vremurile", a declarat organizatorul evenimentului, Victor Socaciu. Totuși, recitalurile vor avea loc în prezenţa unui public restrâns, de doar 20 - 30 de spectatori. "În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 - 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil şi care se va transmite, fireşte, şi în casele celor care şi-au cumpărat un bilet pentru a urmări online festivalul", a precizat Socaciu, pentru Agerpres, care adăugă că artiștii invitaţi vor putea fi vizionaţi în direct. Înregistrările vor rămâne pe platformă timp de 24 de ore pentru cei care nu au putut urmări în direct.

Timp de trei seri, începând cu ora 18,00 şi până spre miezul nopţii, artiştii îşi vor prezenta creaţiile reprezentative şi vor putea fi urmăriţi pe www.rotarientertainment.ro. În prima zi vor susţine recitaluri Mircea Vintilă, Alexandru Andrieş, Doru Stănculescu, Ada Milea, Mircea Bodolan, Zoia Alecu, Adrian Beznă, Eugen Avram, Cristian Dumitraşcu şi Nicu Zotta. Recitalurile celei de-a doua zile vor fi susţinute de Mircea Baniciu, Victor Socaciu, Poesis, Emeric Imre, Ecoul, Adrian Ivaniţchi, Andrei Păunescu, Alina Manole, Daniel Iancu şi Cosmin Vaman, iar în ultima zi vor urca pe scenă Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi, Mircea Rusu, Cristian Buică, Maria Gheorghiu, Florin Săsărman, Vali Şerban, Cătălin Stepa, Claudia Şerdan şi Vali Petcu.

Biletele, cu preţul de 35 de lei, sau abonamentele, cu preţul de 90 de lei, pot fi achiziţionate de pe site-ul www.rotarientertainment.ro.

Festivalul National de Muzică Folk "Om Bun" a fost iniţiat în 1991 de Societatea Metronom, o asociaţie de tip sindical a artiştilor români care activau în genurile pop, rock, jazz, folk şi DJ.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE