2024-05-08 12:19

Bolnav grav în ultima vreme, Toto Cutugno și-a ANULAT concertul de pe 8 mai de la Sala Palatului

 |  16:13
Bolnav grav în ultima vreme, Toto Cutugno și-a ANULAT concertul de pe 8 mai de la Sala Palatului

Concertul lui Toto Cutugno, programat pe 8 mai la Sala Palatului, a fost anulat. Problemele de sănătate îl forţează pe artistul Italian să-și anuleze toate concertele ce urmau să fie susţinute anul acesta.

„Suntem nevoiţi să anunţăm cu regret anularea concertului susţinut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului”, au scris aceştia. 

Sănătatea artistului s-a degradat în ultima perioadă din cauza afecţiunilor cronice de care acesta suferă, în trecut fiind diagnosticat cu cancer cu metastaze la prostată. Recent, artistul a suferit complicaţii şi a fost internat de urgenţă, în stare critică, într-un spital privat. Medicii l-au stabilizat momentan, însă i-au interzis să mai facă orice fel de efort.

Variante

Contravaloarea biletelor se va rambursa de către organizator în maxim 30 de zile de la solicitare prin intermediul celor de la Eventim sau casieria Salii Palatului. Totodata, având în vedere situaţia mondială actuală a conflictului militar din Ucraina, SC Mall4art SRL pune la dispoziţia cumpărătorilor de bilete opţiunea de a preschimba biletele la concertul Toto Cutugno cu un Voucher-Bilet ce va putea fi folosit doar pentru achiziţionarea de noi bilete la spectacolul umanitar „Teatru pentru Ucraina - Baletul Clasic din Ucraina” susţinut de trupa de balet „Ucrainian Classic Ballet” cu reprezentaţia „Giselle” în două acte.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE