2024-04-30 00:44

VICTORIE fără emoții pentru Simona Halep în primul tur la Dubai

 |  18:27
VICTORIE fără emoții pentru Simona Halep în primul tur la Dubai

Simona Halep, ajunsă pe locul 23 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 500 de la Dubai, după ce a învins-o, luni, fără mari probleme, în primul tur, scor 6-2, 6-4, pe americanca Alison Riske, locul 53 WTA.

Simona Halep a arătat o formă destul de bună, dar totuși adversara nu i-a pus mari probleme. Primul set n-a avut istoric. 27 de minute ]n care Simo a reușit break-uri la 1-1 şi la 3-1. Ultimul ghem a fost ceva mai echilibrat, dar românca nu a avut nevoie să salveze vreo minge de break, astfel că s-a impus cu un sec 6-2. Și setul al doilea a început tot în controlul sportivei noastre, care a obţinut break-ul în primul ghem. Apoi, adversara sa a prins curaj, dar Halep și-a păstrat avantajul break-ului până la final, scor 6-4.

"A fost special să joc din nou aici, am amintiri frumoase după ce am câştigat de două ori acest turneu, ceea ce-l face foarte special. Este întotdeauna o plăcere să joc în faţa voastră, vă mulţumesc! Am şi o parte a familiei în public, aşa că sunt foarte fericită să fiu aptă şi să joc un tenis bun. M-am simţit încrezătoare cu serviciul azi, m-a ajutat mult în momentele importante, cred că imaginea de ansamblu este destul de bună pentru primul meci aici. Ea este întotdeauna o adversară dificilă, dar ştiu ce trebuie să joc. Am fost concentrată, am făcut tot ce a trebuit să fac şi sunt foarte fericită să merg mai departe. (n.r. - despre faptul că s-a calificat fără antrenor) Este doar primul meci, vom vedea în viitor, dar pot spune că mă bucur de libertate şi mă concentrez doar pe treaba mea, atât", a declarat Halep, la interviul de pe teren. (News.ro)

Halep va juca în optimi cu învingătoarea partidei dintre Elena-Gabrilea Ruse, locul 59 WTA, venită din calificări, şi spaniola Paula Badosa, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 3, care va avea loc marţi.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 9.000 de dolari şi cu 55 de puncte WTA.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE