2024-05-06 07:23

ULTIMA ORĂ. Simona Halep și-a DAT AFARĂ antrenorii!

 |  15:53
ULTIMA ORĂ. Simona Halep și-a DAT AFARĂ antrenorii!

Decizie drastică luată de Simona Halep la câteva zile după ce a fost eliminată în optimile de la Australian Open, fiind învinsă de Alize Cornet. Chiar dacă nu cu mult timp în urmă se declara încântată că are "cei mai buni antrenori", Simo i-a dat afară pe Daniel Dobre și pe Adrian Marcu.

Conform Digisport, Simona i-a anunțat pe cei doi antrenori că nu vor mai continua colaborarea. Daniel Dobre a fost antrenorul Simonei atunci când sportiva a cucerit titlul de la Wimbledon (2019), iar revenirea în echipa acesteia s-a produs în mai 2021. Halep a anunțat ulterior, venirea lui Adrian Marcu, în luna septembrie a lui 2021 (cei doi colaboraseră și în 2013), la scurt timp după despărțirea de Darren Cahill.

"Mă bucur că am cei mai buni antrenori din România în echipa mea. Sunt persoane minunate și mă simt grozav cu ei. Îmi oferă încredere și cred că acesta e cel mai important lucru pentru o jucătoare. Atunci când zâmbești, mereu ai șansa de a juca din ce în ce mai bine. Vreau să le mulțumesc", spunea Simona Halep în urmă cu câteva luni

Următoarele competiții la care Halep a anunțat că va participa suntDubai (14-19 februarie 2022) și Doha (20-26 februarie).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE