2024-04-29 21:36

Simona Halep, ALBA-NEAGRA cu viitorul antrenor!

 |  15:02
Simona Halep, ALBA-NEAGRA cu viitorul antrenor!

Simona Halep a revenit în ţară, marţi, după ce a participat la turneele de la Dubai şi Doha, la ultimul părăsind competiția încă din primul tur. Sportiva a vorbit și despre viitorul antrenor, om pe care nu prea are de gând să-l angajeze în viitorul apropiat, deoarece vrea să-l aleagă “pe feeling”.

”Eu consider că mereu se poate mai mult, aşa gândesc zi de zi. Am jucat destul de slab, nu am simţit prea bine mingea pentru că a fost un vânt puternic, dar şi Caroline Garcia a fost foarte agresivă. Aşa s-a terminat. Aş fi fost mai supărată în urmă cu mai mulţi ani, dar şi acum sunt, trebuie să văd ce pot face împotriva acestor jucătoare, care lovesc foarte puternic. O să joc turneele pe care le joc mereu, am clasament destul de ok încă. Nu am ce să-mi reproşez, sunt sănătoasă, asta contează. Tot timpul am spus că antrenorul e foarte important, dar acum nu am un plan, dar cu siguranţă o să apară un antrenor, pentru că e greu la acest nivel să fii singură. Nu trebuie să aşteptaţi, nu e un lucru vital. O să vină ziua în care îmi iau antrenor, vreau să-l aleg pe feeling. Darren are o jucătoare acum, nu se pune problema”, a declarat Simona Halep la revenirea de la Doha.

Simona Halep, locul 27 WTA, a fost învinsă, luni, în primul tur al Qatar Open, cu scorul de 6-4, 6-3, de jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 76 WTA, beneficiară a unui wild card.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE