2022-01-28 04:02

Emma Răducanu se oprește din drum, Simona Halep merge în SEMIFINALE la Transylvania Open

 |  22:06
Emma Răducanu se oprește din drum, Simona Halep merge în SEMIFINALE la Transylvania Open

Emma Răducanu, campioana de la US Open, a fost învinsă fără drept de apel de ucraineanca Marta Kostiuk, cap de serie numărul şase, cu 6-2, 6-1, vineri seara, în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open (WTA 250). Simona Halep s-a calificat cu uşurinţă în semifinalele turneului de tenis Transylvania Open (WTA 250), care are loc în BT Arena din Cluj-Napoca şi e dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, după ce a învins-o, vineri seara, pe Jaqueline Cristian cu 6-1, 6-1.

Răducanu (18 ani, 23 ani), a treia favorită, s-a înclinat în mai puţin de o oră (57 min) în faţa adversarei sale (19 ani, 55 WTA).

Emma Răducanu, al cărei tată este român, a greşit foarte mult în acest meci, în care a încercat să încheie punctele cât mai repede. Kostiuk a jucat cu multă ambiţie şi a ţinut să îşi demonstreze talentul în faţa unei adversare din aceeaşi generaţie, care a reuşit o performanţă remarcabilă, potrivit Agerpres.

Răducanu a făcut 7 duble greşeli, în timp ce Kostiuk a reuşit 4 aşi şi a comis 2 duble greşeli. Procentajele britanicei la serviciu au fost net inferioare în faţa adversarei. Dacă raportul mingilor direct câştigătoare a fost egal, 12-12, dar la erori neforţate, Răducanu a totalizat 41, în timp ce Kostiuk a făcut doar 16.

Emma Răducanu a ratat astfel șansa de a evolua împotriva Simonei Halep în penultimul act la Cluj-Napoca, un duel mult așteptat de fanii tenisului din România.

Halep (30 ani, 18 WTA) a încheiat în 67 de minute duelul cu tânăra sa conaţională (23 ani, 105 WTA), dominând jocul cu autoritate.

Halep va juca a doua sa semifinală din acest an, după cea de la Stuttgart.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE