2024-05-08 02:23

Cât ghinion pe Rafa Nadal. A fost testat pozitiv cu Covid-19

 |  14:16
Cât ghinion pe Rafa Nadal. A fost testat pozitiv cu Covid-19

Abia revenit pe teren după o accidentare care l-a ținut pe bară aproximativ patru luni, Rafael Nadal a anunţat că a fost testat pozitiv cu Covid-19 la revenirea în Spania, după ce a participat la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi.

"Vreau să anunț că la venirea în Spania după turneul demonstrativ de la Abu Dhabi am fost confirmat cu noul coronavirus. Trec prin momente neplăcute și sper ca situația să se îmbunătățească încetul cu încetul. Sunt acasă acum și am raportat rezultatul tuturor celor care au avut contact cu mine. Ca urmare a situație create, trebuie să am parte de flexibilitate totală în ceea ce privește turneele la care voi participa și voi analiza opțiunile pe care le am. Voi informa cu privire la deciziile pe care le iau", a anunțat Rafael Nadal pe Twitter.

În acest sezon, din cauza problemelor medicale, Rafa Nadal a ratat participarea la Wimbledon, Olimpiada de la Tokyo, US Open, Roland Garros și Turneul Campionilor.

La turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, Nadal a jucat două meciuri şi a suferit tot atâtea înfrângeri, scor 3-6, 5-7, cu Andy Murray, şi 7-6 (4), 3-6, 6-10, cu Denis Shapovalov.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE