2024-04-30 01:14

BOMBĂ. Celebrul Patrick Mouratoglou este noul antrenor al Simonei Halep!

 |  16:03
BOMBĂ. Celebrul Patrick Mouratoglou este noul antrenor al Simonei Halep!

Celebrul antrenor francez Patrick Mouratoglou, care a pregătit-o pe Serena Williams și cu care obținut mari performanțe, a anunţat, joi, că va colabora cu Simona Halep.

“Astăzi, încep un nou capitol în cariera mea de antrenor: sunt acum antrenor cu normă întreagă al Simonei Halep. În ultimele luni, am realizat cât de mult îmi lipseşte această activitate. Este pasiunea vieţii mele şi încă simt că mai am atât de mult de oferit. Simona a venit la Academia Mouratoglou înaintea turneului de la Indian Wells pentru o sesiune de pregătire. Am fost la câteva şedinţe ale ei, privind-o cum se antrenează. La finalul săptămânii m-a întrebat dacă sunt disponibil pentru ea. Am cel mai mare respect pentru ea, dar nu se punea problema în acel moment. Câteva săptămâni mai târziu, am avut o conversaţie cu Serena şi uşa mi s-a deschis, cel puţin pe termen scurt, pentru a lucra cu altcineva. Vă voi ţine la curent cu ce urmează, în curând”, a scris el, pe Twitter.

Simona Halep se antrenează din februarie la Academia lui Mouratoglou de la Nisa, după ce a renunţat la antrenorii Adrian Marcu şi Daniel Dobre, cu care a lucrat la Australian Open.

Patrick Mouratoglou, francez de origine greacă, în vârstă de 51 de ani, lucrează cu Serena Williams din 2012. Ea nu s-a retras oficial, dar nu a mai jucat după ce a abandonat în primul tur, la Wimbledon, la finalul lunii iunie 2021. Printre jucătorii care au colaborat cu el se mai numără Marcos Baghdatis, Anastasia Pavliucenkova, Jeremy Chardy, Grigor Dimitrov şi Stefanos Tsitsipas, însă cele mai bune performanţe le-a avut cu Serena, pe care a pregătit-o să câştige trei trofee la Wimbledon, trei la US Open, două la Roland Garros şi Australian Open, şi medalia de aur la JO de la Londra.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-04-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE