2020-12-01 01:34

Un campion european român are CORONAVIRUS

 |  18:02
Un campion european român are CORONAVIRUS

Un campionul european la lupte greco-romane a fost depistat pozitiv la coronavirus. Testul a fost efectuat în vederea participării la Campionatele Naţionale de la Reşiţa în perioada 23-25 octombrie, unde și-au anunțat prezența aproximativ 200 de luptători. Sportivul infectat este Alin Alexuc-Ciurariu.

"Am auzit şi eu astăzi că a ieşit pozitiv la testarea pe care a făcut-o pentru a participa la Campionatele Naţionale de seniori, care se vor desfăşura la acest sfârşit de săptămână la Reşiţa. Nu am vorbit deocamdată cu secretarul general să ştiu o variantă oficială, pentru că nu noi, federaţia, facem testările, fiecare club în parte le face. Iar cu cei de la Dinamo nu am vorbit. Din informaţiile pe care le deţin în acest moment este singurul dintre sportivii care ar fi trebuit să participe la naţionale depistat pozitiv", a declarat, joi, pentru Agerpres, preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu.

Preşedintele federaţiei consideră că perioada de inactivitate nu va afecta pregătirea sportivului pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar va influenţa antrenamentele pentru Campionatele Mondiale de la sfârşitul anului. "Pregătirea pentru Jocurile Olimpice nu va fi afectată, dar cu siguranţă perioada de inactivitate va afecta participarea la Campionatul Mondial din luna decembrie de la Belgrad", a mai spus Răzvan Pîrcălabu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE