2024-05-09 05:20

Șumudică, demis de la Malatyaspor, echipă clasată pe penultimul loc în campionatul Turciei

 |  11:30
Șumudică, demis de la Malatyaspor, echipă clasată pe penultimul loc în campionatul Turciei

Presa din Turcia anunță demiterea tehnicianului Marius Șumudică de la conducerea echipei Malatyaspor, aflată pe penultimul loc în prima ligă a Turciei.

Potrivit jurnaliștilor de la Ajansspor, clubul i-a reziliat contractul în diminieața zilei de luni, iar anunțul oficial ar urma să vină în scurt timp.

Pentru Șumudică, Malatyaspor a fost a 4-a echipă din Turcia pe care a antrenat-o. Kayserispor, Gaziantep și Rizespor sunt celelalte formații pe care tehnicianul român le-a condus.

Neplătit de 4 luni, Șumudică s-a plâns în numeroase rânduri de condițiile de la club și de faptul că nu a fost sprijinit de bașcanul echipei, Adil Gevrek.

„Nu am văzut vreun sprijin concret în afara celui primit din partea conducerii și a Consiliului de Administrație. Au venit o singură dată și ne-au dat o baclava. S-au gândit că totul e în regulă. Am lucrat la Gaziantep, Kayserispor, Rizespor și știu cum trebuie susținută echipa. 

În mod normal, un antrenor profesionist trebuie ca mai întâi să vină să verifice condițiile, să știe ce s-a întâmplat la club, cum arată lotul, și abia apoi să accepte contractul. Eu? Am mers direct la Istanbul, pentru că îmi place Turcia. Am venit aici cu ochii închiși. Am semnat, nu mi-a păsat de bani, de nimic. E cea mai mare greșeală a vieții mele. Pentru prima și ultima dată când fac așa ceva!”, spunea Șumudică.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE