2022-08-13 22:18

Simona Halep, sfat surprinzător pentru Emma Răducanu, după victoria răsunătoare de la US Open

 |  15:04
Simona Halep, sfat surprinzător pentru Emma Răducanu, după victoria răsunătoare de la US Open

Simona Halep spune că nu prea poate să-i da sfaturi Emmei Răducanu după ce jucătoarea britanică a câştigat US Open la 18 ani, deoarece ea nu a fost în situaţia aceasta. Totuşi, Halep crede că Răducanu ar trebui să fie atentă după un succes stât de mare venit atât de devreme, notează news.ro.

„E dificil pentru mine să fac o analiză. În cazul meu, mi-a luat mult timp să câştig primul meu grand slam, câştigasem alte turnee înainte, dar, desigur, nu erau comparabile cu un grand slam. Deci nu-mi prea pot da mult cu părerea. Din experienţa mea personală, cred că trebuie să fii foarte atent după o victorie atât de mare, deoarece fiind atât de tânără nu ai experienţa aceea de a câştiga titluri mari.

În cazul Emmei, este chiar primul titlu al carierei sale. Oricum ar fi, nu veţi şti exact ce simte o juctoare de această vârstă când câştigă un astfel de turneu", a spus Halep, pentru We Love Tennis.

Simona Halep ar fi putut da piept pentru prima dată cu Emma Răducanu la Indian Wells, în turul al treilea, dar întâlnirea nu a mai fost posibilă după eliminarea surprinzătoare a jucătoarei britanice în turul al doilea, în faţa unei sportive de pe locul 100 WTA, Aliaksandra Sasnovici.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE