2024-05-05 09:18

Simona Halep, mișcare de ultimă oră în scandalul de dopaj. Mișcare îndrăzneață încercată de Halep

 |  12:00
Simona Halep, mișcare de ultimă oră în scandalul de dopaj. Mișcare îndrăzneață încercată de Halep

Răsturnare de situaţie în cazul Simonei Halep! Mutarea care poate schimba totul. Se întâmplă în plin scandal de dopaj şi abia acum a ieşit la iveală. Românca vrea să forţeze imposibilul.

Simona Halep a fost suspendată temporar după ce a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open.

Răsturnare de situaţie în cazul Simonei Halep!

Acum, avocaţii Simonei Halep forţează ridicarea suspendării. Dar asta nu e totul. Organizatorii de la Australian Open 2023 au făcut o mişcare importantă. Toată lumea aşteaptă un verdict al tribunalului independent.

Organizatorii primului turneu de Mare Şlem din 2023 nu se grăbesc să acorde wild-card-urile. Tobloul feminin al turneului de la Antopozi este încă sub semnul incertitudinii. S-au acordat 6 invitaţii, iar a şaptea este păstrată pentru o jucătoare din Australia. În cazul unui verdict favorabil, românca poate primi ultimul wild-card disponibil, conform ziare.com.

Avocații Simonei luptă contra-cronometru. Vor să convingă instanţa de la Londra să îi ridice româncei suspendarea provizorie, până la pronunțarea unui verdict final, conform sursei citate.

Reprezentanţii sportivei merg pe precedente. De aceea, vizita Simonei Crăciun la Londra este posibil să fie legată de acest demers. Sediul tribunalului independent Sport Resolutions e chiar în capitala Angliei.

Românca aşteaptă cu înfrigurare să îşi dovedească nevinovăţia pentru a reintra cât mai repede în circuitul WTA. Dacă nu va fi de acord cu verdictul judecătorilor tribunalului independent poate ataca decizia la TAS. Acolo, speră să scape de o eventuală suspendare. Cel mai rău scenariu posibil pentru Halep ar fi să primească o suspendare între 2 şi 4 ani. Asta ar însemna practic finalul carierei pentru cea mai bună jucătoare din România. Simona are două trofee de Mare Şlem la activ, Roland Garros şi Wimbledon.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE