2024-04-26 22:44

Ronaldo nu a scăpat! Starul Portugaliei are coronavirus

 |  17:52
Ronaldo nu a scăpat! Starul Portugaliei are coronavirus

Cristiano Ronaldo a intrat în izolare după ce s-a infectat cu COVID-19. Este asimptomatic, dar va rata meciul cu Suedia de marți, anunță GSP.

Cristiano a plecat la națională, a jucat la Paris contra Franței 90 de minute, duminică, în Liga Națiunilor, însă ieri a aflat că este pozitiv. Federația portugheză a confirmat rezultatul testului și a anunțat că atacantul de 35 de ani a părăsit deja cantonamentul. Este al treilea caz apărut la campioana Europei, după José Fonte (Lille) și Anthony Lopes (Lyon).

Asimptomatic, CR7 a intrat în carantină și nu va mai conta pentru partida de diseară cu Suedia, de la Lisabona. Este destul de probabil ca Ronaldo să se fi infectat la Torino și s-a pozitivat abia la lotul național.

Conform noului protocol sanitar italian, el va trebui să stea zece zile la izolare și să aibă un test negativ pentru a reveni la antrenamentele lui Juventus. Va fi out și la partidele cu Crotone, în Serie A, și cu Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, în grupele Champios League. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-13

In legatura cu acest articol...

Cristina Neagu a scăpat de CORONAVIRUS în două săptămâni

Surpriză totală. Cine este înlocuitorul lui Nicolo Napoli la FCU Craiova




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE