2024-04-26 14:49

Premieră în România. Un club îi urează LA MULȚI ANI și îi dedică victoria soțului patroanei

 |  14:21
Premieră în România. Un club îi urează LA MULȚI ANI și îi dedică victoria soțului patroanei

Hermannstadt şi-a reluat șirul victoriilor după două remize și un eșec în actualul sezon. Succesul din deplasare cu Chindia a fost prilejul unei premiere în fotbalul românesc. Gruparea sibiană i-a dedicat victoria și i-a urat la mulți ani lui Laurențiu Reghecampf (45 de ani), nimeni altul decât soțul patroanei echipei, Anamaria.

Ca un paradox, primul succes înregistrat de Hermannstadt în noul sezon din Liga I a venit chiar împotriva Chindiei Târgovişte, echipa unde Laurenţiu Reghecampf a debutat în fotbalul profesionist, în 1993.

"Este o zi specială pentru familia #FCH! Domnul Laurenţiu Reghecampf, soţul doamnei Anamaria şi un antrenor care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare, împlineşte astăzi o frumoasă vârstă. Cu acest prilej, A.F.C.Hermannstadt îi transmite la mulţi ani şi multă, multă sănătate! De asemenea, îi dedicăm cu tot dragul prima victorie din acest sezon, obţinută aseară contra Chindiei Târgovişte, de altfel o echipă specială în cariera domniei sale ca fotbalist" , a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului Hermannstadt.

Este o zi specială pentru familia #FCH! Domnul Laurenţiu Reghecampf, soţul doamnei Anamaria şi un antrenor care nu mai...


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE