2024-05-05 21:19

Povestea lui Navar Herbert, sportivul care A MURIT la o zi după ce s-a căsătorit

 |  18:00
Povestea lui Navar Herbert, sportivul care A MURIT la o zi după ce s-a căsătorit

Destinul tragic al sportivului Navar Herbert poate fi confundat ușor cu scenariul unui film dramatic. Din păcate, realitatea tânărului de 22 de ani a fost că o tumoare pe creier i-a luat viața la numai o zi după ce s-a căsătorit cu femeia pe care o iubea.

Navar Herbert a murit în anul 2019, la o zi după ce s-a căsătorit cu partenera lui, Maia Falwasser.

Povestea de viață a sportivului din Noua Zeelandă a fost dezvăluită ulterior de către soția lui, care a rămas văduvă și cu un copil mic, după ce tânărul de 22 de ani a fost răpus de o boală gravă.

Sportivul și-a dat ultima suflare la 22 de ani, la o zi după nuntă, și a lăsat în urmă o soție tânără îndurerată și un copilaș care la acea vreme avea numai 11 luni. Navar Herbert fusese diagnosticat cu o tumoare pe creier, cu doar câteva luni înainte, potrivit spynews.ro.

Tânărul era un jucător de rugby din Noua Zeelandă, iar la 22 de ani i s-a descoperit o tumoare pe creier, numită sarcom. În doar câteva luni, starea lui s-a deteriorat vizibil și a apucat să trăiască doar o zi alături de partenera lui, în calitate de soț și soție. Totuși, Navar și Maia s-au bucurat că au grăbit pregătirile de nuntă și au reușit să facă marele pas.

Astăzi, inima mea este grea și tristă, mi-am pierdut cel mai bun prieten, soț și tatăl fiului nostru.”, a spus soția sportivului, la scurt timp după moartea lui.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE