2024-05-03 09:19

Pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Canotorul Cătălin Chirilă, primire în anonimat la aeroportul Henri Coandă

 |  18:57
Pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Canotorul Cătălin Chirilă, primire în anonimat la aeroportul Henri Coandă

Cătălin Chirilă a revenit, luni, în ţară, de la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen, unde a obţinut aurul continental la canoe simplu 1000 m şi bronzul la canoe simplu 500 m.

Primirea nu s-a făcut la Salonul Oficial al aeroportului Henri Coandă, așa cum a fost în cazul altor sportiv care au adus glorie României, ca Simona Halep sau David Popovici. Ministerul Sportului a menţionat că l-a trimis totuși pe secretarul de stat Flavius Sirop, “pentru a transmite aprecierea şi felicitările întregii echipe a ministerului”. Doar puzderia de jurnaliști prezenți a mai animat sosirea multipului nostru campion.

“Astăzi a revenit în ţară campionul mondial şi european Cătălin Chirilă, alături de întreaga delegaţie de kaiac-canoe a României la Campionatele Europene de la Munchen. Medaliat cu aur europeanîn proba de 1000 de metri canoe simplu şi cu bronz la 500 de metri canoe simplu, canoistul român şi-a demonstrat o dată în plus valoarea în competiţia continentală, după ce, la începutul acestei luni, cucerise aurul şi argintul mondial în aceleaşi probe. Secretarul de stat Flavius Sirop a fost prezent la Aeroportul "Henri Coandă", pentru a transmite aprecierea şi felicitările întregii echipe a Ministerului Sportului. Îţi mulţumim, Cătălin, pentru bucuriile pe care ni le-ai oferit şi pentru mândria de a-ţi fi conaţionali! Mult succes la Paris 2024! Podiumul olimpic te aşteaptă! Felicitări întregii echipe, colectivului tehnic şi federaţiei, pentru munca din spatele acestor medalii şi a evoluţiilor foarte bune de la Munchen!”, este mesajul postat de minister pe Facebook.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-22

In legatura cu acest articol...

Urmașul lui Patzaichin. Aur pentru Cătălin Chirilă în proba de canoe simplu 1000 de metri de la CE

O nouă MEDALIE pentru Cătălin Chirilă la CE de kaiac-canoe de la Munchen




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE