2024-05-04 00:34

Nicolo Napoli, dat afară pentru a noua oară de la Craiova! Cine e noul antrenor?

 |  17:34
Nicolo Napoli, dat afară pentru a noua oară de la Craiova! Cine e noul antrenor?

Nicolo Napoli a fost dat afară pentru a noua oară de la Craiova. Italianul preluase echipa pe 9 noiembrie 2022, când aceasta se afla pe locul 14 după 17 etape, cu 16 puncte. FC U Craiova va juca un baraj în play-out pentru calificarea în Europa Conference League, cu FC Voluntari.

Patronul Nicolo Napoli a anunțat deja numele noului tehnician, în persoana portughezului Joao Janeiro. ''Pentru sezonul viitor noul antrenor principal al echipei va fi portughezul Joao Janeiro, în baza unui contract încheiat recent, pentru o perioada de un an, cu opţiune pentru încă un an din partea clubului'', a precizat Mititelu pe Facebook, care a menţionat că actualul contract dintre club şi italianul Nicolo Napoli ''încetează pe data de 30 iunie şi nu va mai fi prelungit''.

Joao Janeiro (41 ani) a pregătit ultima oară echipa maghiară VSC Debrecen până în august 2022, după ce anterior fusese antrenor secund la Belenenses şi 1 Dezembro şi principal la Loures, Cova da Piedade, toate în Portugalia, Tulsa Roughnecks (SUA), Szeged, Kisvarda (ambele în Ungaria) şi Dunajska Streda (Slovacia).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE