2024-05-05 14:46

Mesajul președintelui Erdogan, după SCANDALUL RASIST provocat de Colțescu

 |  23:51
Mesajul președintelui Erdogan, după SCANDALUL RASIST provocat de Colțescu

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt. Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu ar fi folosit cuvântul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Partida a fost întreruptă în minutul 16.

Scandalul este atât de mare încât UEFA a decis, pentru prima dată în istorie, să îl suspende pe loc pe Colțescu.

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a luat și el poziție la ce a făcut Colțescu.

”Condamnăm cu tărie remarcile rasiste făcute împotriva lui Pierre Webo, unul dintre membrii staff-ului tehnic a lui Bașakșehir, și cred că UEFA va face demersurile necesare. Suntem necondiționat împotriva rasismului și discriminării în sport și în toate domeniile vieții. #Nu rasismului”, este mesajul lui Erdogan.

Turcii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Haţegan, iar Sebastian Colţescu l-a atenţionat pe central că o persoană din staff-ul echipei turce trebuie sancţionată. Colţescu ar fi folosit cuvântul "negru" despre acea persoană, potrivit lefigaro.fr.

Haţegan l-a eliminat pe Pierre Webo, fost internaţional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuţii cu brigada şi cu alţi oficiali ai meciului, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-09

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE