2024-05-05 05:22

Mesaje EMOȚIONANTE din lumea fotbalului, după moartea legendarului Pele

 |  22:38
Mesaje EMOȚIONANTE din lumea fotbalului, după moartea legendarului Pele

După dispariția legendarului Pele, mesajele emoționante din lumea fotbalului nu au întârziat să apară. Confederaţia sud-americană de fotbal, UEFA, FC Barcelona și La Liga au transmis mesajele lor de condoleanţe. Și Ronaldo, Neymar, Mbappe sau Ramos s-au arătat profund îndurerați și recunoscători pentru moștenirea lăsată de marele Pele.

La Liga: „O legendă a fotbalului mondial. La Liga îşi exprimă condoleanţele pentru decesul lui Pele şi transmitem cele mai profunde regrete familiei şi prietenilor. Odihneşte-te în pace, O Rei!”

FC Barcelona: „Barça regretă profund moartea lui O Rei Pele, unul din cei mai buni jucători ai tuturor timpurilor. Odată cu el, fotbalul a devenit mai mare! Odihneşte-te în pace!”

CONMEBOL: „Mulţumim pentru tot, O Rei! Eşti veşnic!”

UEFA: “Lumea fotbalului îl plânge pe legendarul brazilian Pele. Statisticile nu sunt suficiente pentru a reda talentul unic al lui Pele, care a înălţat standardele pentru fotbaliştii internaţionali de elită din întreaga lume”.

Jorge D’Alessandro (antrenor argentinian): „Regele Pele a murit! Fotbalul este în doliu pentru cel mai mare jucător al Braziliei de Aur! Etern! De astăzi, pe cer mai străluceşte o stea!”

Ronaldo: „Cele mai sincere condoleanţe întregii Brazilii şi în special familiei domnului Edson Arantes do Nascimento. Un simplu „la revedere” eternului Rege Pelé nu va fi niciodată suficient pentru a exprima durerea care îmbrăţişează în prezent întreaga lume a fotbalului. O inspiraţie pentru atâtea milioane, o referinţă de ieri, de azi, pentru totdeauna. Afecţiunea pe care mi-a arătat-o ​​mereu a fost reciprocă în fiecare moment pe care l-am împărtăşit, chiar şi de la distanţă. El nu va fi niciodată uitat şi amintirea lui va rămâne veşnic în fiecare dintre noi, iubitorii de fotbal. Odihneşte-te în pace, rege Pele!”

"Înainte de Pelé, „10” era doar un număr. Am citit acea frază undeva, la un moment dat în viaţa mea. Dar această frază, frumoasă, este incompletă. Aş spune că înainte de Pelé, fotbalul era doar un sport. Pele a schimbat totul. A transformat fotbalul în artă, în divertisment.

El a dat glas celor săraci, negrilor şi mai ales: A dat vizibilitate Braziliei. Fotbalul şi Brazilia şi-au ridicat statutul datorită Regelui! A plecat dintre noi, dar magia lui va rămâne. Pele este ETERN!!", a scris Neymar.

„Regele fotbalului ne-a părăsit, dar moştenirea lui nu va fi niciodată uitată! R.I.P. The King!”, a scris Mbappe

„Când vorbeşti despre o legendă sau despre o figură istorică, trebuie să o faci pe scurt. Pur şi simplu O Rei ne-a părăsit. Fotbalul îşi va aduce aminte de tine mereu! Odihneşte-te în pace, Pele!”, este mesajul lui Ramos.

Sursa: News.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-29

In legatura cu acest articol...

UPDATE: Marele Pele a încetat din viață! Mesajul familiei




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE