2024-05-04 22:51

Marian Olaianos de la TVR, EXCLUS din delegația pentru CM 2022 din Quatar. Comentatorul este acuzat de hărțuire și AGRESIUNE

 |  13:13
Marian Olaianos de la TVR, EXCLUS din delegația pentru CM 2022 din Quatar. Comentatorul este acuzat de hărțuire și AGRESIUNE

Marian Olaianos nu mai merge la Mondialul din Qatar, ca urmare a anchetei disciplinare în care e cercetat că a bruscat o colegă. De asemenea, Marian Olaianos este acuzat de hărtuire sexuală, iar TVR a luat decizia să-l înlocuiasca în delegația pentru Quatar.

Pe scurt, Marian Olaianos este acuzat de colega lui Nadine Vlădescu că ar fi bruscat-o. De asemenea angajată TVR, Nadine Vlădescu susţine că a fost lovită şi şi-a scos un certificat medico-legal, după ce a depus o plângere la conducerea TVR-ului.

Ziarul Gazeta Sporturilor a discutat cu câţiva dintre colegii comentatorului, iar aceştia susţin că jurnalistul Marian Olaianos ar fi depus pe masa Comisiei de Disciplină a Televiziunii Române un dosar de apărare, în care a dezvăluit că ar fi fost hărţuit sexual de colega lui Nadine Vlădescu.

La dosar s-ar regăsi mai multe mesaje de pe WhatsApp, mai scrie Gazeta Sporturilor, mesaje cu conotaţii sexuale pe care Olaianos le-ar fi primit de la colega sa Nadine Vlădescu (angajată la Secţia Cultural).

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, confirmate din surse TVR, Marian Olaianos nu mai este pe lista comentatorilor care vor merge la Campionatul Mondial ce începe pe 20 noiembrie.

Mutarea vine în urma scandalului în care comentatorul este cercetat disciplinar că a bruscat o colegă chiar în interiorul instituţiei. Camerele de supraveghere au surprins incidentul. Astăzi, comisia de disciplină a avut prima întâlnire pe cazul Olaianos.

Toţi ceilalţi comentatori care erau iniţial pe listă merg în Qatar, doar Olaianos a fost schimbat. Din informaţiile Paginademedia.ro, cel care se duce la mondiale va fi Dragoş Bocanaciu.

Marian Olaianos nu a comentat decizia de înlocuire a lui din delegaţia din Qatar. Doar că "nu am primit încă nimic oficial".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE