2024-05-05 12:48

Ilie Năstase face ACUZAȚII GRAVE în scandalul de dopaj al Simonei Halep: "Dacă era americancă..."

 |  13:36
Ilie Năstase face ACUZAȚII GRAVE în scandalul de dopaj al Simonei Halep: "Dacă era americancă..."

Ilie Năstase susține că are „informații sigure” conform cărora, anterior momentului în care Simona Halep a fost depistată pozitiv la Roxadustat și suspendată provizoriu din activitate, alte două jucătoare importante, din Statele Unite ale Americii, au trecut prin aceeași situație, dar cazurile lor au fost mușamalizate, la intervenția unor sponsori.

„Dacă Simona era americancă, nimic n-ar fi apărut în presă despre acest caz. Absolut nimic! Știu două americance, care s-au aflat în situații similare, și cazurile lor de dopaj n-au fost mediatizate.

Știu treaba asta din surse sigure din lumea tenisului. Dacă numele acelor jucătoare ar fi fost legate de cazuri de doping, sponsorii lor ar fi plecat acasă, a doua zi”, a spus Ilie Năstase pentru PlaySport.

Și Ana Maria Popescu este convinsă că fostul lider WTA nu s-a dopat în mod voit, conștient.

„Nu cred că poate cineva să-şi imagineze, să se pună în pielea Simonei acum. Îmi doresc să iasă şi mai puternică după acest episod. Vestea a venit ca un şoc pentru fiecare, indiferent că eşti fan Simona Halep sau nu.

Pe mine m-au trecut fiorii când am citit, pentru că întreaga mea carieră de asta mi-a fost cel mai frică. Nu mi-a fost frică de accidentări, dar chiar şi acum, când ştiu că nu mă mai caută nimeni, mă uit de două ori dacă apa este sigiliată înainte să beau din ea.

Primul meu gând după ce m-am retras din activitate nu a fost să-mi iau echipamentul să merg la sală, ci în primul weekend a fost să anunţ WADA unde sunt eu, ca să vină pentru un eventual test.

Personal, nu o văd capabilă pe Simona să ia cu bună ştiinţă. Să ne aducem aminte că ea nu a participat la Rio pentru că îi era teamă de acel virus. Şi atunci cum vii tu, cu bună ştiinţă, şi bagi nişte chimicale în tine?”, a spus Ana Maria Popescu, citată de as.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE