2024-05-08 04:57

Fostul mare fotbalist Gianluca Vialli A MURIT la doar 58 de ani: "Ciao, Stradivialli. Odihnește-te în pace!"

 |  12:04
Fostul mare fotbalist Gianluca Vialli A MURIT la doar 58 de ani: "Ciao, Stradivialli. Odihnește-te în pace!"

Fostul mare fotbalist italian Gianluca Vialli (58 de ani) a murit, vineri, într-un spital din Londra, după o luptă grea împotriva cancerului la pancreas. Anunțul face înconjurul Italiei și al lumii. Gazzetta dello Sport titrează: ”Lumea fotbalului este în doliu: a murit Gianluca Vialli!”

Ultimele săptămâni au fost infernale pentru Gianluca Vialli și familia sa. Acesta nu s-a simțit deloc bine și a fost internat de urgență la Londra, pentru a primi toate îngrijirile necesare.

Din păcate, starea sa s-a agravat, iar italienii anunță că fostul atacant al celor de la Cremonese, Sampdoria, Juventus și Chelsea a pierdut lupta împotriva cancerului.

Cotidianul italian de sport ”Corriere dello Sport” și-a luat și el adio de la marele Gianluca Vialli: ”Ciao, Stradivialli. Odihnește-te în pace!

Gianluca Vialli a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în 2017. Cu toate acestea, în anul 2020, anunța plin de speranțe că se simte foarte bine și că a câștigat lupta cu teribila boală. În decembrie 2021, Vialli a transmis că înfruntă cancerul pentru a doua oară, potrivit digisport.ro.

Teribila veste vine la doar două săptămâni după ce un alt nume uriaș al fotbalului mondial, sârbul Sinisa Mihajlovic a încetat din viață după ce a pierdut lupta cu cancerul, la doar 53 de ani.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE