2024-05-03 18:36

FCSB se impune în ultima secundă în fața celor de la FC Argeș

 |  21:47
FCSB se impune în ultima secundă în fața celor de la FC Argeș

FCSB s-a impus dramatic în deplasarea cu FC Argeș, scor 3-2, cu un gol marcat la ultima fază de Andrei Dumiter. Meciul a fost influențat de arbitrajul dezastruos al lui Horia Mladinovici.

Intrarea piteștenilor în play-off a readus lumea la stadion. Pentru prima dată în ultimii 17 ani, pe arena locală au fost prezenți mai mult de 12.000 de spectatori. Atmosfera frumoasă și ritmul bun au fost însă umbrite de arbitrajul brigăzii lui Horia Mladinovici.

„Centralul” a comis 4 greșeli flagrante, a dictat 3 lovituri de la 11 metri, două pentru gazde, transformate de Said și Șerban, și una pentru oaspeți, executată impecabil de Florin Tănase. A dictat și o eliminare, de data asta justificată. Marcatorul golului piteștenilor l-a lovit, fără minge, pe Tănase. 

Meciul a fost decis de reușita lui Andrei Dumiter, în minutul 90+4. Atacantul a urmărit o minge respinsă în față de portarul gazdelor și a trimis în plasa, la ultima acțiune. 

FCSB ajunge la 37 de puncte și se apropie la 5 lungimi de liderul CFR Cluj. FC Argeș rămâne ultima în play-off, cu 24 de puncte.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE