2024-05-05 21:28

FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar din Conference League

 |  22:58
FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar din Conference League

FCSB s-a calificat joi seara în turul 3 preliminar din Conference League, după ce a trecut pe Arena Națională cu 4-2 de formația Saburtalo Tbilisi din Georgia.

La scorul de 2-0 pentru FCSB, după golurile marcate de Dawa și Edjouma, oaspeții au egalat prin reușitele lui Goshteliani și Tabatadze.

FCSB revine în avantaj după doar două minute prin golul lui Coman, iar în minutul 87 Radunovic transformă un penalty și stabilește scorul final, 4-2.

În tur, georgienii s-au impus cu 1-0. Cu scorul general de 4-3, FCSB se califică în turul 3 preliminar din Conference League.

Florinel Coman, unul din marcatorii echipei FCSB în meciul cu Saburtalo, e fericit pentru calificare şi speră ca FCSB să meargă mai departe, în grupele Conference League

”Am avut multe ocazii, per total suntem mulţumiţi că ne-am calificat. Am pierdut puţin controlul, dar noi am intrat ca să câştigăm. Sunt fericit că am marcat şi că ne-am calificat, dovedind că suntem un grup puternic. Banderola a fost o motivare în plus şi sper să trag echipa după mine, să ajungem la un alt nivel. Suporterii ne-au ajutat mult, sunt cei mai frumoşi din România!” a declarat Florinel Coman la  Pro Arena.

Coman a vorbit şi despre momentele mai puţin plăcute ale meciului: ”Am avut crampe, pentru că nu am jucat foarte mult până acum. Sunt mulţumit că am evouat azi multe minute pentru că trebuie să revin la normal şi să mă pun la punct cu pregătirea fizică”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE