2024-05-06 01:08

CFR Cluj are un nou antrenor. Cine preia echipa din Ardeal

 |  21:31
CFR Cluj are un nou antrenor. Cine preia echipa din Ardeal

Edi Iordănescu, 42 de ani, este noul antrenor al lui CFR Cluj. Campioana României a anunțat numirea pe site-ul oficial.

CFR Cluj are un nou antrenor. Cine preia echipa din Ardeal
zoom

„Mă bucur să fiu din nou aici. Mulțumesc patronatului și conducerii pentru încrederea arătată. M-am întors la Cluj pentru că am încredere deosebită în acest grup de jucători, am încredere deosebită că acest club poate să își continue traiectoria ascendentă!”, a declarat Iordănescu, potrivit site-ului oficial al campioanei României.

Potrivit informațiilor GSP.ro, Edi Iordănescu va primi un salariu de 15.000 de euro lunar la CFR Cluj. Astfel, dacă-și va duce la capăt contractul, scadent în vara lui 2022, va primi în jur de 285.000 de euro.

„A mai fost un episod, acum doi ani şi ceva, care s-a terminat mai repede decât ar fi fost normal. Am rămas cu un trofeu frumos, primul trofeu pentru mine. A fost o experienţă constructivă, am învăţat. A fost o dezamăgire, m-a afectat pe moment. 

Este un moment extrem de delicat. Echipa nu traversează din punct de vedere sportiv o perioadă bună. Calendarul este extrem de încărcat, sunt cinci jocuri în 18 zile şi foarte puţin timp la dispoziţie. Orice antrenor şi-ar dori ca pauza competiţională să fie momentul în care să preia o echipă, dar mi-am asumat toate aceste lucruri. Vin cu entuziasm şi energie, după un antrenor pe care îl apreciez extrem de mult. Pentru noi, valul tânăr, Dan Petrescu poate să fie un exemplu, a făcut performanţă. 

Nu am avut niciun moment în care să preiau o echipă şi să o las mai jos decât am luat-o. La toate echipele unde am lucrat, traiectoria a fost una bună. CFR este un club care îţi oferă condiţiile necesare şi lotul atât de bun încât e clar că aspiri la trofee. Ţinând cont că s-a ieşit prematur din Cupă, nu ne rămâne decât să ne luptăm pentru câştigarea unui nou titlu şi să jucăm această carte care pare imposibilă la prima vedere, să încercăm din nou o calificare în primăvara europeană” mai spune Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-04

In legatura cu acest articol...

Bine ai revenit, Denisa Dedu! Laura Moisă, testată din nou POZITIV

Un celebru JURNALIST de RADIO a pierdut lupta cu coronavirusul

Un nou meci din Liga 1 a fost AMÂNAT din cauza CORONAVIRUSULUI

Șansă mare pentru un ANTRENOR ROMÂN. A preluat o echipă din prima ligă franceză de fotbal




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE