2024-05-03 17:30

CFR Cluj a cucerit al patrulea titlu de CAMPIOANĂ consecutiv!

 |  22:31
CFR Cluj a cucerit al patrulea titlu de CAMPIOANĂ consecutiv!

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 la FC Botoșani și a cucerit cel de-al patrulea titlu consecutiv și al șaptelea din istorie. Totodată, Edi Iordănescu își adaugă în CV prima lui medalie de campion.

Jocul rezultatelor a fost în favoarea CFR-ului în ultimele săptămâni. Astfel, profitând și de pașii greșiți ai FCSB-ului, campioana en-titre s-a văzut pusă în situația de a mai avea nevoie de o singură victorie pentru a pune mâna pe un nou titlu. Iar trupa lui Edi Iordănescu și-a făcut datoria la Botoșani, o echipă care, în ciuda primelor promise de patronul Iftime, nu i-a  pus aproape deloc probleme CFR-ului, transmite GSP.ro

„Feroviarii” n-au făcut nici ei o partidă strălucită, așa cum se întâmplase etapa trecută, la Craiova, dar au câștigat într-o manieră cu care au obișnuit în ultimii ani. Fotbal precaut, cu focus pe zona defensivă și letali la fazele fixe. Asta pentru că dintr-un corner a rezultat și unicul gol al partidei. În minutul 53, după o învălmășeală generală, lovitura de cap a lui Burcă l-a izbit în umăr pe Țigănașu și s-a scurs în poarta lui Pap. Zeița Fortuna i-a zâmbit din nou CFR-ului: în prima repriză, la 0-0, Țigănașu zguduise stâlpul porții lui Arauskis, într-o fază care ar fi putut schimba calculele la titlu. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-19

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE